Coaching

De Beste Versie van jezelf worden, begint met bewust zijn. Bewust zijn waar je staat in je leven en waar je naar toe wilt. Wanneer ik jou mag coachen dan sta ik naast de zijlijn om jou daarbij te begeleiden zodat je je prestaties en de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.  Dat doe ik door te luisteren en door veel vragen te stellen, waardoor je zelf tot nieuwe inzichten komt en je bewust wordt van je eigen gedachten en overtuigingen. Ik sta naast de zijlijn en niet bij je op het veld, omdat ik als coach jou begeleid, maar het doelpunt niet voor je ga scoren. Daar help ik jou en jij jezelf namelijk niet mee. Het gaafste is wanneer je ziet dat je door nieuwe inzichten en een andere manier van communiceren stappen zet in je leven waardoor jouw leven veel mooier wordt en jij niet geleidt wordt door wat er om je heen gebeurt, maar dat je zelf de regie pakt.

Bij mij kun je terecht wanneer je niet wilt blijven waar je nu staat of vastloopt, maar wanneer je wilt groeien op welk vlak dan ook. Wanneer jij de verantwoordelijkheid wilt nemen om stappen te zetten, dan ben ik jouw stok achter de deur, jouw sparringpartner en help ik jou bij het doorbreken van belemmeringen.

Een gelijkwaardige relatie waarbij jij je prettig en vertrouwt voelt, is ontzettend belangrijk. Daarom starten we met een (gratis) kennismakingsgesprek, zodat je kunt onderzoeken of er een klik is tussen ons. Hierin onderzoeken we jouw vraag, je verlangen en de doelen die jij wilt behalen.

Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik je meer over hoe ik werk. Samen kijken we wat jij nodig hebt en wat ik jou daarbij kan bieden en wat we beiden van de sessies verwachten. Of je nu wilt starten met 4 coachsessies per maand en het later wilt afbouwen, of liever 1 keer per 3 weken of een vooraf gesteld aantal coachsessies wilt, het is allemaal mogelijk. Het is jouw leven, jouw proces, ik sta en loop naast je.