Over mij

Ik ben Vera Bulthuis (1983) en woon met mijn man en kinderen in Hoogeveen. Ik hou van gezelligheid, goede gesprekken, uit eten en op vakantie gaan, gamen en wandelen.

Anderen omschrijven mij als een denker, puur, enthousiast, gedreven maar wel heel rustig, tactvol, betrokken, doortastend (vinger op de zere plek weten te leggen).

Van de koetjes en de kalfjes (ondanks dat ik het mooi vind ze in de natuur te zien) ben ik niet zo. Van kinds af aan geniet ik van gesprekken die de diepte in gaan, onder de waterlijn. Ik kan goed luisteren zonder een oordeel te vellen. Daardoor ervaar ik dat mensen een gesprek met mij als laagdrempelig ervaren. Door vragen te stellen en door met iemand mee te denken of te spiegelen, help ik de ander een stap verder.

Iedereen heeft een eigen verhaal en is op zoek naar een fijn leven. Hoe zo’n fijn leven eruit ziet, is voor iedereen verschillend. Daarover in gesprek gaan en zien dat er zoveel meer mogelijk is dan je gedachten jou (voor je gevoel vaak anderen) doen geloven, vind ik enorm waardevol.